vidik-zova-brvnara-04.jpg

O nama

Nalazimo se u naselju Zova, ulica Prote Simića 87, tačnije između Trim staze na Karauli i škole jahanja "Ranč Zova", na sunčanoj padini okruženoj zelenilom.
Od nas do centra Zlatibora imate 20 minuta lagane šetnje.

U zakup nudimo Apartman "Kuća" i Studio "Kućica-Brvnara".

Apartman KUĆA ima veliki komfor na jednom nivou, kuhinju sa potpuno opremljenom trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatilo. Kuća poseduje zaseban ulaz iz dvorišta, komforna je za 4 osobe, a moguć je smeštaj i za 6 osoba (4 odraslih + 2 dece). Potpuno opremljena kuhinja sadrži  frižider, električni šporet sa dve ringle i rernom, aparat za filter kafu, električni bokal za vodu, uz korišćenje dela zamrzivača. Takođe su obezbeđeni sudovi i pribor za jelo. Gostima je obezbeđen besplatan parking. 

Studio KUĆICA - BRVNARA uključuje boravak u sobi sa dva udobna ležaja (koji se sklapaju po potrebi). U studiju se takođe nalaze i čajna kuhinja i kupatilo sa tuš kabinom. Studio takođe ima zaseban ulaz iz dvorišta, a predstavlja idealan smeštaj za 2 odrasle osobe ili porodicu (2+ dvoje dece). Potpuno opremljena čajna kuhinja sadrži - mini frižider (sa komorom za led), indukcioni rešo, električni bokal za vodu, aparat za filter kafu, uz korišćenje dela zamrzivača.

Ispred kuće se nalazi velika terasa sa paviljonom za celodnevno korišćenje svih gostiju.Oba objekta nalaze se u zajedničkom dvorištu (mogućnost spremanja roštilja), imaju centralno grejanje, LCD TV sa Total kanalima, besplatan Internet.U blizini smeštaja Vidik Zova nalazi se i mini-market, 20 minuta peške, ali se dostava namirnica i snabdevanje može ugovoriti i sa domaćinima.

ZA SVE GOSTE:
2 peškira po osobi. 
Po potrebi krevetac za bebu.
Igralište za decu (ljuljaške, klackalica, itd).
U blizini u Parku "Karaula" moguće je koristiti BESPLATNO igralište za decu i TRIM stazu.
Zamena posteljine po želji.
Peškiri po potrebi.
Bicikle za odrasle 2 komada - GRATIS.
Mogućnost pripreme ROŠTILJA u sopstvenoj režiji.
Mogućnost dopunske usluge uz naknadno plaćanje: Pranje veša/Doručak (Užički specijaliteti).
Izrada sajta: Bajka
Fotografije: Vladimir Marković

Powered by WebExpress